2009-04-17 | 11:50:40

Australia all the way.

Det blev ganska sent igår, vilket gjorde att det blev en sen morgon. Skönt att ha hundar som kan sova till elva utan problem.
Filmen var bra, nu när jag har sett hela. Längesedan jag blev så inne i en film. Jag slets mellan hopp och förtvivlan i princip hela tiden. Förbannad hann jag oxå bli, när ja trodde att en viktig karraktär dog. Jag hatar sånt, jag vill ah lyckliga slut. Det var lite för mkt död för att mitt hjärta skulle orka med, men Hugh räddade mig. ;0)
En film jag gärna ser igen, nu när jag vet hur den slutar.

Idag hade ja tänkt premiär cyklade med nytillskottet. Får vi se hur det går. Han har ju cyklat förr vad jag förstår så det ska nog går bra. Sen kanske det blir en sväng ner på stan igen, glömde en del saker jag skulle kolla på igår. Sen så är det ju faktiskt fredagskväll ikväll, jag börjar dock sex i morgon så den blir väldigt lugn.
NÄ just jag, kom ju just på att det är kalas hos världens bästa kusin ikväll !!
Sweet då var kvällen räddad. Måste dock komma på vad han ska få¨. Han önskar sig nada, ingenting, inte ett dyft.
Tråkiga människa. ;0)
Mm Mm elin bakar alltid så gott fika, att det börjar vattnas i munnen för mig redan nu !! Måste proppa i mig lite frukost tror jag. Sen kanske ett avsnitt av Greek. Min favorit London åkte förresten ut ur ANTM igår. Not bra !!

Nä lite mat nu så jag blir lite mera peppad !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback