2009-04-06 | 17:31:09

Jenny och Diesel, OS nästa !!

Jag tänkte på jobbet att när jag kommer hem ska ja träna lite med hundarna. När är de som bäst motiverade ?? Jo när matte just kommit hem. Så jag och Diesel tog några vändor här hemma precis när ja kommit in genom dörren.
Alltså DET fria följet, fy skrutt alltså vi hade lätt vunnit VM ja tom OS om vi hade ställt upp just då. Han var på tårna, han var allert, han vände åt vänster nästan på ett bakben. Klockren kontakt och position !! Ojoj vad matte blev glad !! Vi kan ju !!

Sen tog jag med dem ut för att träna lite mera. Jag och Eskil fortsatte jobba med kanindummyn. Och nu funkade det så bra så bra. Han hämtade in den och lämnade av den varje gång. Och han for i väg med fart på kommando !! Mkt nöjd där. Sen körde vi lite ff och andra delar från lydnadsklass 1.

Diesel och ja jobbade med ff ute. Funkade bra, bättre än sist men inte med samma glöd som inne. Vet inte riktigt hur ja ska hitta den ?? Men ja jobbade mkt på att vara rolig och ja tror de hjälpte lite iallafall. Sedan körde vi även lite närsök med utskick. Funkade över all förväntan faktiskt.

Försökte tänka på att sluta när de gick bra. Inte nöta på tills de slutar funka. Känner mig hyfsat nöjd. Är lite sliten efter jobbet, började klockan sex. Men nöjd att ja tog mig ut för att träna dem.
Jobbet ja, de var kul att vara tillbaka och jag fick jobba med eliten. Samma sak i morgon så det blir bra !!

Kommentarer
Sofia & Linnea skrev:

Shit så snygg blogg alltså!!!;D Kramar från Jävre.

2009-04-06 | 17:52:29
URL: http://www.milton.cybersite.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback