2009-04-13 | 20:31:19

Härliga ljusa springtur.

Jag är så stolt över mig själv. Direkt när jag kom hem från jobbet så svidade ja om och jag drog med Disse på en löparrunda. Nu sprang vi inte så långt, kanske 1,5 km. Men ändå !! Fatta hur stort det är för mig, jag hatar ju att springa.
Sved lite i lungorna efter ett tag, men det gick !!
Vädret var ju hur härligt som helst. Jag blev så lätt i hjärtat att gå hem från jobbet klockan sex. Det var alldeles ljust ute, varma vindar blåste lätt och marken var bar. Så härligt med ljusare tider. Man behöver inte heller känna samma stress att komma sig ut med hundarna medans det är ljust ute. Jag längtar till ljusa kvällspromenader i sommar. Jag tror det var därför jag orkade ta mig ut ikväll. Allt kändes så lätt. Det är ju tom fortfarande ljust ute.
PRISA VÅREN !!
Vi hoppas på bra väder även i morgon då jag bara jobbar kort fm. Då blir det promenad ute på Pitholm igen. Och om orken finnes kanske en löpsväng till på kvällen. (host, harkel.)

Resten av kvällen ska ja spendera drickandes lite T och sen ska jag se CSI  tydligen så är det sista avsnittet som Grissom ska vara med i. Sorg javisst, han är ju bara bäst !! Sen ska jag grubbla på lite utställningar och så. Sista anmälningsdagen i morgon för den nat. här i Piteå. Sen funderar jag på en inoff i Kalix oxå.....vad säger du Pling ??

Kram !!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback