2009-04-07 | 18:44:46

Kan alla lyckas ??

På många ställen, i reklam, tidningar, tv-program osv kan man lära sig hur man kan bli tuffare. Hur man kan ta för sig mera i livet.
Man får lära sig att för att ta sig framåt i livet måste man våga visa framfötterna. Man måste kunna prata för sig, man måste synas. Annars kommer man ingen vart här i livet, man kan inte förverkliga sina drömmar, man blir ingenting.
Man får tips om hur man ska boosta sitt självförtroende och hur man ska städa i sitt inre.

Men vad händer med oss som inte har det dära inom oss. Vad händer om man inte kan vara tuff, ta risker som man egentligen inte vågar. Vad händer med oss som inte klarar av att prata högt, inte vill synas alltför mkt. Vi som inte tar för oss lika mkt, utan gör vårat i det tysta.
Kommer vi aldrig få det vi drömmer om, kommer vi vara fast i igentinget. Kommer vi bli osynliga ??
Är världen sådan att man måste vara en viss typ av människa för att lyckas ??

Jag säger inte att de människor som vågar ta för sig och synas, är dåliga på något sätt. Snarare tvärtom. Jag avundas dem som törs tro på sig själv och vad de kan. Jag hoppas även att alla dessa artiklar, tv-program och dylikt hjälper någon framåt i livet. Att de kan inse att det också duger till något. Själv får ja lite panik ibland. Vad händer om jag aldrig lyckas krypa fram och visa vem jag är och vad jag kan.
Vad händer om jag förblir en mes för resten av mitt liv ??

Så jag undrar, enda möjligheten att lyckas här i livet, göra ngt av sina drömmar är att bli någon man egentligen inte är ??
Kan man lyckas som en tyst liten mus, eller är det bara att kämpa för att bli säkrare på sig själv ??

Kommentarer
Sofia & Linnea skrev:

Ja vi ska ställa i Skellefteå, ska ni dit? :) Kramar!

2009-04-07 | 19:03:10
URL: http://www.milton.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback