2009-12-26 | 21:49:11

Blackberry to ME !!

Jag ska ju ta kort på alla fina klappar jag fick, men jag har helt enkelt inte idats det ännu.
En sak ska ni dock få se. Jag blev så glad att jag tappade hakan när jag öppnade detta paketet. Om ni visste hur länge jag har försökt fixa mig en sådan, för det är inte det lättaste när man bor i kalla norrland.
I paktet låg en BLACKBERRY till MIG, bara MIG !!

Jag har länge behövt en ny telefon, men velat ha en som inte så många har. Jag gillar att vara lite "annorlunda" än andra, ha något som inte så många andra har.Varför tror ni att jag är ägare till goldens och en Volvo kombi....mohahahhaa.

Hur som haver jag och Black Beauty håller just nu på att lära känna varandra. Det går faktiskt ganska så bra. För att den inte ska vara låst till Telenor så måste man typ vad jag fattade köpa in den från England, så alla menyr och liknande är på engelska. Nyttigt men det tar lite längre tid. Sen om jag SMS någon och ni undrar vad som har hänt med prickarna över mina Å, Ä och Ö.....så tja de finns helt enkelt inte.

Nu ska jag återgå till soffan och titta på Junior-VM.
Jo just ja, under Black så skymtar ni filten jag fick av mamma i julklapp. Hon hade sett aporna på den och tänkt på mig.....hm hur jag nu ska tolka det !!


Kommentarer
Viktoria ♥ skrev:

inte helt feeeel! ;)

2009-12-26 | 22:54:58
URL: http://vickanss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback