2009-12-08 | 21:58:08

D-vitamin.

Fy vad jag är oinspirerad över plugget. Men jag har suttit en stund iallafall, och varit hyfsat duktig. Så nu tänker jag ge mig för ikväll.
Eftersom jag inte fått kabeln till mammas kamera ännu kan jag inte visa Stockholmsäventyret. Jag kan dock visa i princip det enda som jag köpte när vi var där, ja som inte var ätbart dvs.


Grymt braiga produkter. Ett läppglans och ett kind....hm smorsel ??!! Iallafall båda är genomskinliga, men när du sätter dem på läpparna och kinderna så ger dem dig en personlig färg. Kinderna blir rosiga och läpparna sött rosa. Och som sagt, alla får olika resultat eftersom de på ngt ändras när de kommer på dig. MAGI !!

Sen har jag varit duktig och köpt vitaminer. Vi i Sverige får ju typ inte brist på några vitaminer alls. Väääääldigt ovanligt. En vitamin man kan tänka lite på är dock D-vitamin. Det får vi genom att solen skiner på oss och våran kropp omvandlar solstrålarna till vitamin D. Men här uppe i norr så kan man behöva fylla på lagrena under vinter. Det vi får i oss under sommaren räcker i ungefär tre månader. Och jag som då inte är någon soldyrkare kan behöva lite extra. Men som sagt det är i princip den enda vitamin man kan få brist på här i Sverige, om man inte har någon sjukdom dvs. Sverige är bra ibland !!





Nu ska jag ta mig en kopp att detta nedan och sedan krypa i säng. Blir att köra till Lule i morgon då jag ska göra stan och Storheden efteråt, köpa in de sista klapparna hade jag tänkt.

Kjam och sov gott !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback