2009-12-18 | 11:04:05

Hundträning.

Måste bara få berätta, var just ute och tränade lite med hundarna. Hur kul som helst. I princip allt vi tränade på i somras satt, tom vissa saker satt bättre. Med Diesel körde jag först en vanlig enkel markering, nemas problemas. Han kanske var lite väl taggad, hehe men jag tänker inte klaga. Sen körde jag stoppsignal när han var ute och lullade för sig själv, vänder upp och sätter sig och tittar mot mig direkt !! Yey.
Lite höger och vänster dirigeringar, inga problem alls, han har full koll så fort jag sätter upp handen. Några linjetag, som han gick rakt ut på. Och en minnesmarkering, där var han lite het och ville tjuva några gånger.
Han var så glad och allert hela tiden, när jag gav dem "hopp och lek" kom han hela tiden fram till mig och ville mera, gick klockren fot och så. Söta duktiga lilla hund.
Eskil och jag körde markeringar. Han gick rakt ut och hämtade in. Höll fast tills jag bad honom släppa !! Kastde apporten längre än vi provat på förr och det var inga problem. Sen när han hade kommit in med den så var han så glad så glad, Studsade och ville igen !! Det var tom så att jag fick passa honom på Diesels jobb, för han var påväg nägra gånger att hämta in dem också.
Jag blir så glad att se honom jobba så bra, jag visste väl att han kunde och vi har lixom hittat varandra i jobbet nu. Det tog bara ett år, hehe.

Så nu har jag två vovvar som ligger här hemma och sover. Jag tror de är lika nöjda som jag, över att ha fått arbeta.
Suget är tillbaka, och ingen är gladare än jag !!


Diesel ifjol våras.


Eskil hämtar "ninen."


Eskil stoltast i stan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback