2009-02-15 | 21:35:10

Jag bestämmer.

Dagen har faktiskt blivit bättre allt eftersom.
Vi mös lite på morgonen, såg herrarnas jaktstart i skidskytte. Vilken rysare det blev !!
Sedan tog vi Theo ut till Backen för at thandla lite mat så Disse skulle ha ngt att äta (sen kom vi ju på att han had eju kunnat äta Eskilmat en dag.) nåja vidare till Barnens Hus för att köpa Lovisa en ettårs present. Åh vad jag skulle vilja vara lite. Det finns ju allt som man bara önskade fanns förr. Hästtransporter, mini djur osv osv.
Vi styrde nosen mot Pitholmsheden där vi var ute på en timmes prommis i skogen. Snön föll lite lätt och det var en behaglig temp. Som jag sa till R, det är sånt här som gör mig lycklig.
Försökte fota lite med ljuset är ju tyvärr kasst, sen hinner man inte riktigt med i svängarna när boysen far !! ;0)

Hade tänkt åka på Pilates ikväll, men kände att jag behövde en tupplur, så efter badet så somnade jag på soffan en stund. Har inte sovit ordentligt sedan förra söndagen typ. Det var välbehövligt och skönt.
Nu har vi varit nere och hyrt en film, samt tagit en liten prommis för att hälsa på Fia på coopan. så nu är det middag och film som gäller. En perfekt kväll om jag får bestämma !!



Hm hade tänkt lägga upp lite bilder från idag, men tydligen så vill inte blogg.se samma som jag. Jag gör ett försök lite senare !!

Kjam !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback