2009-01-28 | 12:37:10

Bortglömda smutskläder.

I väntat på att M ska ringa och vi ska ut med hundarna så har jag hunnit med lite småsaker. Var ner på stan en sväng, kollade in chinosen-kom hem med en tröja. Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken storlek jag skulle ta. Vill att de ska sitta sådära lagom pösigt men samtidigt så vill jag inte att de ska sitta FÖR pösigt.  Ni hör ju vilka I-landsproblem. Sen sprang ja en snabbis för att leta en kalender att ha i fickan, men alla var så fula så det blidde ingenting. Kolla in på Vila, där hade de fått ett par rätt läckra leggins som ser ut som jeans med dragkedja längst ner. Jag orkade dock inte prova dem, kanske i morgon då jag är ledig.
Jag passade på att dammsuga och starta en diskmaskin. Det avr då jag kom på att jag hade tn tvätttid mellan 7-10 i morse, då jag sov som godast!! Haha blir välatt boka en ny tills i morgon då.

Nu messade M att hon är påväg. Långprommis med dogsen och sedan Coopan för hela slanten.
Hur ska lillan orka ??!!

*vink vink*

Kommentarer
Anneli skrev:

Hej! Skönt att du har blivit frisk från magsjukan nu. Det är verkligen inte en trevlig sjukdom. Vi åkte dit strax efter jul. Uscha! Hoppas att allt är bra! Kram/Anneli

2009-01-28 | 13:25:47
URL: http://annelip.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback