2009-01-27 | 22:08:14

Livet i en shoppningtom småstad.

Nu har jag struttat runt här i läggan i ny jeansen och kavajen. Jag ser inte alls lika cool ut som Frida. Men samtidigt så vill jag lixom ha den. Frågan är om jag kommer våga ha den bland folk. För det är jag ju så himla len med. Vad folk ska tycka !! Dåligt av mig, jag vet. Det jobbas dock på.  Nackdelen med att bo i småstad är att det är inte lika vanligt med olika stilar. Alla tjejer har samma kläder (nästan) och är det någon som bryter ut så äre ju mot punk osv. Nu kanske det oxå är jag som överdriver lite men ibland känns det som om man inte får ha sin egen stil. Utan man ska vara så lik alla andra som möjligt. 
Ett vanligt fenomen är att om ett plagg sitter på en skyltdocka eller har en bra plats i affären, så vips är allt slut och varenda människa har en. Beror ju säkert på att utbudet på affärer är lite begränsat, men inte så kul när man går ut en kväll och tio andra har samma linne som dig !! Sen att alla roliga kläder och skor som bara finns i få ex, de kommer ju inte längre norrut än typ Märsta.
Äsch nu ska jag ge mig. Jag älskar faktiskt att bo i hajna stan och vill verkligen inte flytta härifrån. Jag lixom bara önskar att det kom lite fler affärer hit.

Så vad tror ni ska jag behålla kavajen och göra en statement ??!!

Kommentarer
Camilla skrev:

Japp, behåll kavajen å SKRIK ut ditt statement!

2009-01-28 | 00:02:00
URL: http://camillan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback