2009-01-02 | 18:48:59

U make matte happy.

Jag omprioriterade lite och tog hundarna först. De hade minsann lite energi kvar !!
Först gick vi en prommis, och de skötte sig mest hela tiden. Minus fjortron stod tempen på, men hallå det är väl inget för en tuffing. Fick en ny underbar vinterjacka av R i julklapp. Och jag tror det är första gången i mitt liv som jag har en jacka som är sådära riktigt, riktigt varm !! När vi var ute och gick i Iggerjaur pendlade mätaren mellan minus 17 och tjugotvå typ. Tror ni jag frös??!! Inte det minsta. Så grymt skönt att kunna vara ute i vilket väder som helst. I´m lovin´it !!
Nu är det bara ett par täckisar som ska införskaffas och sedan är jag fullt rustad för midvinter. Fick ett apr supervarma Gortexvantar av mor, åsså i julklapp !!

När vi kom hem, så kände jag mig inte riktigt färdig. Gick upp och hämtade lite godis, bollar, visselpipa och klicker.
Började med Eskil, och jag tror jag har hittat en av hans stora passioner......BOLLAR !! Vi tränad elite fotgående, basics för honom men viktigt för mig. Han fungerar ju inte alls på samma sätt som Disse, utan jag får tänka om en del. Men det var kul att vi kunde träna ihop och faktiskt åstakomma lite. ;0)
Sen var det Diesels tur. Och det var så himla kul att träna honom idag. Sån som han var nyss har jag aldrig sett honom. (ungefär som i köket Maria.) Han var på tårna, han var laddad, vänstersvängarna gick super. Ligget gick snabbt. Följsam och med ett steg som påminner om en lippizanare (hur man nu stavar det.) Åh vad glad jag var !! Så bra har det nog aldrig gått. Körde ett lite längre fritt följ och han tappade inte fokus eller flöt bort en enda gång !! Jag berömde så mkt jag kunde, men det känns ändå inte tillräckligt. Tänk om jag kunde få behålla honom så !! UNDERBART !!
Sedan körde vi några inkallningar med pipan, inga problem. Och sedan lite stanna, det även med pipa. Varvade så han inte visste vad som skulle komma och även där var han super idag !! Mkt nöjd med poschen min måste jag säga !!

Sånna träningar gör ju att suget ökar. Så nu ska jag försöka jobba vidare, med båda två.

Mm nu är ja så nöjd att ja inte riktigt vet vad ja ska ta mig till. Kanske en kopp T till, och sedan ett bad !!


Skitungen som liten !!


Snygg Eskil på julafton.

Kommentarer
Jennie w skrev:

Vilka söta små djur, låter som ni haft det jätte mysigt vi syns snart kanske kommer jag in och handlar nån dag:)

Kramar

2009-01-02 | 20:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback