2009-07-08 | 20:08:29

Som en urvriden trasa.

Jag är trött som gammal urvriden socka.
Ledig i morgon som sagt, men då är en IKEA-tripp inplanerad.
Fredag är jag ju också ledig, då ska jag och Maria shoppa loss (om de nu går här i stan).
På lördag har Goldenklubben Open Show i Svenbyn. Jag tycker alla som har en guling och vill träffa andra gulingar och pröva på lite av de man kan syssla med, ska bege sig dit.

Solen har spruckit upp. De senaste dagarna har varit grå och kalla. Vi är i mitten av sommaren och termometern står knappt över 10 graders strecket. Man kan ju bli deppad för mindre. Men som sagt nu är solen framme igen, och jag känner direkt att mitt humör stiger. Jag fick lust att pyssla om mina blommor på balkongen, eller pyssla och pyssla. Nu ska vi inte överdriva. Men vattna dem iallafall !!

Nu är tid inbokad för Diesel att få sin första rabiesspruta. Inte för att jag har några planer just i dagsläget att ställa honom i Finland, men att ha möjligheten om tillfället bjuds är ju aldrig fel.
Ska gå igenom mina anteckningar från Pålkem, få lite ideér om övningar. Tror det blir ett samtal till Maria också, minns inte riktigt upplägget på några av dem.
Träningslusten och lusten att vara i skog och mark är stor. Lite synd bara att jag inte har orken i kroppen. Vill inte träna när jag är halvt på G. Jag vill vara lika positiv som mina hundar är, för tränar jag dem och känner mig lite grinig så känner de av det direkt. Speciellt Diesel, han känner direkt vad matte är på för humör.
Ofta om jag är lite deppig så kommer Diesel med huvudet i knät mitt och Eskil lägger sig på mina fötter. Och med så goa killar vem kan vara nere då ??!!  =0).

Nä nu ska jag ta mig en kopp T och sätta mig på balkongen med min bok. Jag har inte hunnit läsa så mkt, då jag varit så trött och somnat i boken några gånger !!

Kram !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback