2009-07-21 | 22:22:46

Det blev en liten etta !!

Så, nu har jag prickat av min lista.
Blev lite omvänt eftersom frisörbesöket tog lite längre tid än vad jag hade trott. Hon är så noggrann, vilket är ju super bra. Det blev alltså middag EFTER viltspårprovet.

Så hur ska vi summera dagen då ??!!

Det blev en etta på provet !! Så glad, så glad.
Killen spårade inte alls som jag är van. Omständigt hade han i spåret och ibland undrar jag om han visste vad han höll på med. När han väl gjorde som han ska så gick han klockrent och han hittade klöven och klarade skottet utan problem. Även att spåra efter skotten, det var ju skönt. Tempot var också jättebra. Men det saknades en viss koncentration hos honom. Det sprang (galopperade.) förbi en häst med lös hund och dessa blev han mkt intresserade av. Han löste ju dock situationen och vi fick våran etta !! =0)
Kanske hade jag kört lite väl hårt med honom innan så han var lite trött och less. Nu får han vila tills på söndag, då sista kurstillfället är.
Har anmält honom till två ordinarie prov här i Pite, genom grythundsklubben. Sen är vi anmälda till SSRK i Bodens rörliga, hoppas att vi kommer med där. Ska kolla upp lite flera prov.
One down, two to go !!  ;0)

Håret blev jag verkligen nöjd med. Hon är så bra min lilla frissa. Lyssnar på hur man tänker och ger egna bra förslag som verkligen gör allt till det bättre.
Hade tänkt visa en bild, men så hamnade jag i skogen och håret blev blött och inte alls så fint. så det får bli en annan gång.
Nu ska jag försöka ta mig dit lite oftare, för även om jag sparar ut så behöver håret klippas. Och nu när "min" frissa har lixom eget så kan jag ju alltid boka in och få henne. Grymt !!

Ögonbryna blev bra i formen, lite mörka kan jag tycka. Men de kan ju bero på att jag har haft dem nästan vita sen sommaren kom. Jag behöver nog bara vänja mig.
Det var så härligt dock, underbar atmosfär och Eva som sköter stället var helt underbar. Jag fick komma in i ett rum där det spelades lugn, avslappnande musik. När hon vaxade mig så kände jag knappt av det för jag höll på att somna !!
Så jag kan verkligen rekommendera Parelle i Piteå. Funderar själv på att unna mig en ansiktsbehandling eller liknande.
För alla som känner mig vet hur jobbigt jag tycker det är med nya människor och hur blyg jag blir. Eva fick mig att känna mig som hemma !!

Hm vad mera har hänt idag. Jo presenten, den får jag återkomma till senare. Hittade inte riktigt vad jag sökte. Dock hittade jag ett snyggt bälte som jag tror kan passa till min klänning. =0).
Sen vet jag precis vad jag ska köpa till Elin sen när hon fyller år. Alltid bra att vara ute i tid.

Nu är jag nog lika trött som Diesel. Ny skrubban och inoljad, klar för sängen. Blir hyfsat mkt i morgon oxå, dock inte alls lika mycket.....tack och lov. Kanske hinner jag sova lite under dagen.

Sov gott alla glada !!

Kommentarer
Anna-Sara skrev:

Heja, vad duktiga ni är! Håller tummarna för kommande prov.

Kramar

2009-07-22 | 08:45:38
Maria, Freja & Greta skrev:

GRATTIS! Vad roligt!

2009-07-22 | 09:08:26
URL: http://web.telia.com/~u86709116/
Christina, Emil o Lisa skrev:

GRATTIS!!! Bra spårat!

2009-07-23 | 16:46:46
URL: http://flitigalisas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback