2009-06-02 | 20:31:34

Nope inte nu heller.

Ute och tränat igen. Gick inte så bra denna gången heller. Han kändes lite ofokuserad.  Körde lite målträning. Men det kändes som om platsen var lite fel. Han gick inte rakt ut alla gånger och då slutade jag. Jag har lärt mig hur viktigt det är att de kan följa en rak linje och varför. Kanske drog inte platsen tillräckligt mkt. Lite svårt kanske det blev. Avslutade där dock med en rak linje.
Gick istället över till enkelmarkeringar. Lite svårare terräng denna gången, han var tvungen att lite mer på sig själv. Att han verkligen såg nedslaget och att den ligger där han tror. Han hade dock lite dålig fat och jag vet inte om han är trött eller helt enkel inte var på G. Slutade efter att han hittat en hyfsat svår en.
Måste dock sätta mig ner och fundera lite mera över träningen. Hitta bättre platser att vara på. Sen måste jag vara lite mera kylig, blir lite lätt stressad och vill att det ska fungera ganska så snabbt. Kanske gick jag lite för fort fram ikväll. Jag vill hitta en bra äng, precis som den i Pålkem.
Nä idag var vi inte på samma sida. Men hey det kommer ju fler dagar !!

Nu ska jag se vilka mediakåta människor som vill bli Paris Hiltons nya BFF.

Kommentarer
Maria skrev:

Såna marker finns i Iggejaur också, eller i rosvik för den delen ;). Det gäller bara att öppna ögonen :)! Håll tummarna för mig imorgon, det kommer att behövas!



Kram kram!!

2009-06-02 | 22:26:01
URL: http://oppabergasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback