2009-06-19 | 10:57:00

Om att drömma så det gör ont.

Så var det midsommarafton, hur nu det gick till. Känns som om det alldeles nyss var valborgs och vi pratad eom hur skönt det skulle bli med midsommar.
Nu är den här, dock kall och grå. Inte direkt sommarklänningsväder.

Igår så var det fullt upp på jobbet, sålde någr ahundra liter mjölk, och några hundra liter gädde/gräddfil.
Efter jobbet åkte jag och kollade på Theres häst, Charmeur. Han var jätte fin och han och T verkade gilla varandra. De kommer bli ett fint par, och jag tror de kommer utvecklas ordentligt tillsammans !!
Roligt var oxå att i stallet där han står träffade vi en massa "gamla" bekanta från tiden då jag och M härjade på stallet.
Det var så härligt att få komma och lukta på hästarna, mocka och bara njuta. Jobbigare är det att se hur ledsen M blir. Hon har längtat så länge efter en egen häst, och det tär verkligen på henne att inte få sin dröm. När hon sa till en kvninna i stallet att "nästa häst skulle vara hennes egen. Hon har ridit och tagit hand om andras hästar hela sitt liv, och det vill hon inte göra längre." så såg hon så liten och sårbar ut. Älskade lilla M om jag bara hade alla pengar i världen skulle du ha fått ett stall och en kuse av mig. Duger det inte med en liten shettis som kan bo i hallen ??
Helst av allt tror jag att M inte skulle vilja vara i närheten av hästar just nu, samtidigt som hon inte kan hålla sig borta. Sen är hon alldeles för snäll och kan inte säga nej. Så hon fortsätter plåga sig själv, och jags er vad det gör med henne. =0(

Phu, nu blev det lite för allvarligt här.
Kvällen fortsatta med ett spår åt Diesel. Det hade legat vääääääldigt länge men vi provade ändå. Han fick jobba väldigt hårt, och n¨ågra gånger trodde jag faktiskt att han skulle ge upp. Han fortsatte dock kämpa och hittade klöven tillslut. Tempot var i princip klockrent, så jag hoppas att han lärde sig att man måste gå långsamt för att kunna vara noggrann. Dock tvivlar jag på att han kommer komma ihåg det. =0)

Rosvik var nästa anhalt och MAria och Niklas boende. Där surrade vi på lite, hade ju ltie att ta igen. Sedan blev det att se film, Twilight. Jag måste erkänna att jag har varit mkt skeptisk till den filmen. Inte nu längre !! Fick även låna första boken av Maria, så äntligen har jag en bok att läsa under regninga sommardagar, eller ok under en iallafall !!

Nu måste jag sluta här, ska baka allt till kalaset idag. OCh jag är inte så duktig när det kommer till bakning, så jag behöver mkt tid på mig !!

Kram !!

Kommentarer
Maria, Freja & Greta skrev:

HEJ!



Hoppas ditt bak gick bra och att ni får en TREVLIG MIDSOMMAR!

2009-06-19 | 12:42:42
URL: http://web.telia.com/~u86709116/
Maria skrev:

Gulle dig älskade vän! Ja tack, jag tar gärna en shettis i hallen :)! Sen tror jag att jag å andra sidan att jag inte kan hålla mig ifrån hästarna; can't live with it, can't live without them you know ;). Jag hittar vägar till dem ändå även om det är jobbigt, samtidigt är det ännu jobbigare att vara helt utan kontakt alls...



Glad midsommar darling, vill meddela att jag äntligen har fixat presenten, puh ;)! Vad skulle jag ha gjort utan Robert :)??

2009-06-19 | 13:58:13
URL: http://oppabergasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback