2009-03-11 | 21:24:27

Min bästa vän.

Jag håller på att förvandlas till en hamster. Det är helt seriöst alltså.
Min visdomstand håller på att växa sig stor och it hurts and det svullnar upp. Fortsätter det i denna takten så kan jag säljas på Djurmagasinet i morgon !!

Ska dricka en kopp T, har köpt två nya sorter idag. Ett påskigt T samt ett med yoghurt och citrongräs. Blir nog att smaka av båda ikväll.

En lite notis bara angående tapeterna i föregående inlägg, jag hade inte tänkt tapetsera tegelväggen, jag tyckte bara den avr lite frän samt att ja skulle vilja ha ngt liknande runt en öppen spis, fast då ska det ju helst vara äkta. Dock kommer jag inte tänka så mkt på om jag får betala när jag flyttar ut för att tapeten är för mkt, jag kommer ändå måste slipa om hela vardagsrums golvet (hundklor.) så det känns som några hundra hit eller dit gör varken mer eller mindre. Jag vill välja ngt som jag trivs med. Men tack för tipset ändå !! :0)
Har kollat runt på lite färger och tapeter idag, skojigt. Har nog ev hittat färget till köket, dock inte fondväggen ännu. Skulle ara skita snyggt med en fototapet, helst med Diesel och Eskils fula nunor.....men ngt så dyrt sparar jag till hus. Mkt att tänka på, men de känns riktigt riktigt roligt !!

Nä nu hojtar min bästa vän.....nä M det är inte du......utan vattenkokaren att vattnet är klart. Ska smurfa runt och kolla vad alla gjort idag, sedan ska jag andas lite i soffan.

Sköt om sig världen !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback