2009-05-18 | 20:49:38

Håll ditt löfte.

Eskil har gjort sitt premiärdopp idag minsann. Jag såg det på honom låååångt innan. Så jag stannade honom och sedan fick han ett varsågod. Oj vad han sprang och vips så simmade han runt. Diesel var inte sen efter. Jag lät dem bada och plaska en stund innan vi gick vidare. De såg så lyckliga ut.

Diesel har fått lite mera skotträning idag. Tillslut satt han brevid mig en meter från skytten. Tittade lite men i övrigt helt oberörd. Skuttade glatt iväg senare mot skytten. Skönt, skönt.
Vi tränade lite markeringar, märkte att han har lite svårare med dem som landar en bra bit in. Han har en bortre gräns. Men den sista funkade fint och då gav vi oss.
Moffa ville ha sällskap på sin långprommis så han stal Eskil ifrån mig. Trötta vovvar som vilar nu.

Var på stan en sväng idag. Köpte mig en söt vit tunika hem. Jag tror minsann att Jenny oxå har börjat tro att det är sommar snart. ;0)

Sitter just nu och ser på en livekonsert med PINK, hon är ju som jag redan sagt sjukt bra. Ska bli så kul att åka och se henne. Sedan har hon ju en sjukt snygg kropp. Fy skrutt hennes magmuskler skulle man inte säga nej till. Sen blir jag även sjukt sugen på nya tatueringar. En är ju redan klar, men jag är sugen på fler. Hm kanske ska man våga sig in dit snart. Jag känner mig bara så töntig när jag kliver in i studion, som om jag inte får vara där.

Ibland lovar man sig själv saker, om och om igen. De kan vara allt från att börja träna mer, sluta röka, äta mindre sötsaker, äta mer sötsaker. Tja de kan vara det mesta. Som sagt ofta lovar man sig själv detta om och om igen. För att en vecka senare har man lixom glömt vad man lovade sig själv. Men nu får det vara nog. Jag har om och om igen lovat mig själv att tro mer på mig själv. Tro att även jag kan. Jag har alltid misslyckats. Nu lovar jag mig själv en sista gång, det är bara jag som kan hjälpa mig själv och nu ska det minsann bli av !!

Så lova dig själv ngt idag, och håll det.
För din egen skull och för din skull only !!

Nu ska jag sjunga för full hals till Pink.
=0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback