2009-05-27 | 21:05:21

Gert en hårig typ.

Maria stannade en stund, över middag och så. Vi hann med att surra en massa, och jag tänkte på att jag hoppas hon och jag får ett tvåmans-rum i Pålkem. Inte för att jag har problem att sova med andra, utan jag tänkte snarare på de andra stackarna som kanske vill sova när vi sätter igång och babbla. I värsta fall får vi väl lägga oss i bilen med hundarna.

Sprang ner på stan en sväng. Det var ju killkväll ikväll så allt var öppet till 21. Gert Fylking var förbi och hade nå spex för sig. Jag kände knappt igen honom, jag letade ju efter en skallig typ. Istället fick jag se en grå lurvig man. =0)
Skulle ner och leta A3-pärmar, tänkte ha till hundarnas utställningsresultat. Dock hade ingen butik dem, plastfickor till dem, men inte själva pärmarna. Why ??
Dock hamnade jag på Vero Moda och där fick två plagg följa med hem. En underbart söt gul klänning samt en ziptröja. En sådan som jag har i blått redan, men denna var i rött. Älskar min blåa och har kännt att jag har skulle behöva en till. Och helt plötsligt där fanns den i rött, had to have it !!
Om klänningen blir kvar det får vi se. Den var så himlans söt, men så blek som jag är så kommer den inte till sin rätt. Får se om jag kanske orkar bli lite brun i sommar. Har faktiskt tänkt kolla om de finns någon som gör spraytan här i Pite. Känns som ett enkelt och säkert sätt att bli snygg i sommar.

Nu ska jag se lite Champions Leage och mysa med en kopp T.

Adjö !!


Kommentarer
Ingela skrev:

Säker på att det inte är A5 pärmar du är ute efter? A3 är större än A4.

2009-05-28 | 12:58:20
Jenny. skrev:

Japp jag menar A5 pärmar. =0)

2009-05-28 | 13:38:45
URL: http://jcarpediem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback