2009-11-09 | 14:56:22

Den dog, men jag segrade !!

Tror ni inte att datorskrället dog precis när jag hade börjat hitta intressanta artiklar !! Och yes my friends. Samma sak med den fasta telefonen, så jag antar att Bredbandsbolaget har problem idag. Jag fick lite lagom panik, jag var ju tvungen att lämna in artiklarna senast i morgon. Och jag hade lixom tänkt få ha en dag utan skola i morgon, kanske gå på stan en sväng och pyssla lite här hemma.
Mamma erbjöd sig att låna ut sin dator, så jag hade tankar på att åka dit. Satte igång den bärbara för att kunna göra uppgift tre iallafall. Tänkte att en sak mindre är ju bra. Så medans jag satt och skrev så kopplade min söta lilla dator upp sig mot någon som har en trådlöst bredband här i huset, ett oskyddat sådant. Så jag var omoralisk och använde mig av detta. Hoppas jag kommer till himlen trots detta.

Så hips, vips är jag inte bara klar med artikelsöket, jag är även klar med uppgiften som ska in den 25 november. Samt att jag har påbörjat kostuppgiften mkt mkt smått.
Behöver jag säga att jag känner mig gode så nöjd med tillvaron just nu ?? Hehe.
Vet inte vad det är för fel på mig, men helt plötsligt så känner jag mig ganska så peppad att sitta med skolan längre stunder. Hoppas bara att det inte är något virus som snart går över.

Ute har det redan börjar skymma, men jag har tänt mina lampor och en del ljus så jag mår inte dåligt av det. Ska nog börja skriva vad jag ska köpa åt folk i julklapp, för att sedan jämföra det mot min ekonomi. Jag äslkar att skriva listor och sånt. Fast det vet ni väl redan eller hur.
Sen ska jag göra en lite scrapbook, vad den ska innehålla är ännu hemligt men ni ska få veta det senare. Många hemligheter just nu, förlåt för detta. Men ni kommer få veta i slutändan, och ni kanske inte tycker sakerna är lika roliga som det jag gör. Så förvänta er inga spännande avslöjanden !!

Puss !!

Kommentarer
T skrev:

Lätt att du kommer till himlen gumman! Hoppas du får en trevlig dag utan skola imorgon!!

2009-11-09 | 15:59:45
URL: http://theressorvag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback