2009-11-04 | 20:28:12

Skippade datorn.

En lång dag idag på skolan. Men det avr mkt intressant, fått veta saker som jag inte hade en aning om, och våran lärare, våran pyttelilla lärare, är superbra tycker jag. Det märks att hon vet vad hon pratar om, utbildad näringsfysiolog som hon är. Sen blir jag gång på gång påmind om hur bra klass vi har. Nu till denna kursen har vi fått en hel del nytt folk, men de kommer in i gänget hur lätt som helst. Det är lixom bara en sådan skön stämning hos alla.
PT (våran lokala tidning.) hade en artikel för någon dag sedan och mobbning hos vuxna. Jag tycker det är ganska så skrämmand,e och nästan värre när vuxna mobbar och fryser ut. Som barn vet man kanske inte riktigt hur ont det gör, men som vuxen vet man. Så jag hoppas verkligen att alla tänker på hur man beter sig mot andra. Speciellt mot personer som kanske inte är så sociala. Man kanske inte behöver bli bästa vänner, men man kan vara vänlig mot varandra iallafall !!

Idag när jag kom hem gjorde jag något lite ovanligt, jag bestämnd emig för att INTE sätta mig vid datorn. Utan jag tände ljus, gjorde mig en STOR kopp ChaiT och satte mig i köket och läste tidningar. Det var sååååå skönt och jag kände hur hela jag bara andades ut. Jag slog även på lite musik, är sjukt sugen på att lyssna på julmusik men är lite rädd för att bli less. Så jag kollade in Jill Johnsons nya på Spotify. Några gamla goding som man känner igen, och country touchen gör att vissa låtar känns lite juliga !! =0).


Sofis Mode med NY-special.









Jag hade fint sällskap.

Nu ska jag faktiskt överge datorn igen och sätta mig och tänka ut lite julklappar. Blir inte att köpa så många i år, men desto viktigare att de är bra då !! =0).
Kjam !!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback