2009-10-24 | 10:56:58

Plugg it is.

I morse när jag vaknade så hade jag känslan av att det hade snöat ute. Genom fönstret såg världen kallt och vit ut. Tyvärr var det ingen snö när jag kollade ner på backen. Men igår fick jag mig ändå ett snöfall och snö som låg så att det knarrade under skorna.
Det och det faktum som alla som hänger med i bloggvärlden vet, att Starbucks kommer till Arlanda !!  I LÖV Starbucks !! Det var där jag drack min första Chai Latte, och ni kan fråga Bella det blev en del Chai i USA.  Den nyheten gjorde att de senaste dagarna i princip försvann ur mitt huvud.
Så himlans nice. Jag tror jag ska ta in på Arlanda hotell och bo där en helg, och bara leva på allt som Starbucks erbjuder.
Någon som är på ??

Idag bjuder dagen på plugg. Jag har inte alls gjort det jag ska i veckan. Kanske max 8 timmar plugg, många i min klass är nog upp i 35 timmars plugg redan. Men idag har jag skickat hundarna på "dagis" och ska sitta en hel del. Diesel han apporterar som bara den när jag sitter vi köksbordet och läser. Har lagt undan dummysarna för han klättrade i princip på väggarna för att få ner dem. Nu hämtar han div. andra saker istället den söta lilla hunden. Men idag är de och har roligt så jag kan koncentrera mig på mitt.

Till böckerna !!


Lite snö hade inte suttit helt fel.

 


Kommentarer
carolina skrev:

älskade starbucks i new york!! synd att arlanda är ett ställe man inte besök så ofta! hade passat bättre inne i stockholm..

2009-10-24 | 12:34:32
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Helena skrev:

Vad kul att du också tyckte om den! Jag älskar den verkligen :)

2009-10-24 | 14:34:06
URL: http://matresan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback