2009-09-13 | 08:24:30

Söndag.

De senaste dagarna då jag har vaknat, har jag varit jätte förvirrad. Jag har inte vetat vart jag var, varför klockan ringde eller hur jag skulle göra för att få av den.
Jag som trodde att bli brunett skulle göra mig smartare !!??
Kan ju kanske oxå bero på att jag har drömt väldigt starka och intensiva drömmar sista tiden.

Nu är jag iallafall uppe och jag vet vad jag ska göra. Jobba !!
Sen måste jag plugga. Både träna på min del av redovisningen samt läsa in lite till. Kanske åker jag på pilates. Jag vet att både jag och min höft skulle behöva det, så jag tror att jag ska unna mig det.

På tal om håret så måste jag bara säga tack till alla som sagt hur snyggt det blev. Bästa kommentaren var ändå när en kollega hade tittat på mig en stund och tillslut frågade om jag hade gjort något annorlunda !!
Haha jo det had ejag ju. Hon sa att det såg så naturligt ut och att jag passade så bra i mörkt hår att man inte tänkte på att jag hade gjort om håret.

Självklart måste jag ju säga att det är ju tackvare världens grymmaste frisör som jag ser ut så hära. Katta på Lime för er som bor i Pite. Hon är ett geni !!

Nej nej nu måste jag gå. Och du anonyma som frågade vad jag och Maria menade med orginalet till låten här under var. Jag kan inte säga mera än att du måste ha en lika snuskig hjärna som Maria har för att kunna förstå !!

Kjam !!


Vi vet nog alla vad du tänker att micken är Maria !! ;0).

Kommentarer
Kristine skrev:

Är det där en gammal bild på Maria, eller är barnet Edwin? I så fall är Edwin och Alexander sjukt lika...

2009-09-13 | 10:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback