2010-08-25 | 20:13:46

Hösten är här, och jag är ok med det.

Idag har det regnat och varit grått hela dagen. Jag har inte lidit alls. Har legat och sett serier på datorn, läst lite, pluggat, varit ute med hundarna (som inte bryr sig om väder eller vind.) och försökt ta det lite piano. Jag lyckades nog lite för bra, hehe, hade behövt plocka undan lite här hemma. Plockade ur diskmaskinen iallafall, när jag plockade i den så slog jag huvudet rejält, så jag såg det som en tecken på att sätta mig i soffan igen.

Hösten är i antågande, om den inte redan kan räknas som här. Och jag har haft lite panik inför detta faktum. Men idag ändrades det. Jag har blivit tillfreds med det faktum att sommaren är över för denna gången. Hösten är inte alls dum, varma koftor, tända ljus, man får ha långkalsonger utan att folk höjer på ögonbryna, soffstunder med en kopp T i handen.
Vet inte om det beror på att i alla avsnitt av Brothers and Sisters jag har sett idag, så har Kitty suttit med en kopp T framför en brasa.
Mysfaktor=hög.

Det är väl så att alla årstider har sin charm.

Vad har hänt sen jag skrev seriöst sist då, tja sambon har tävlat och kan numera titulera sig som bästa tyngdlyftaren i Norrbotten.
Jag har jobbat, varit förkyld, haft världens finne i näsan, kollat in skolan och böcker som måste beställas.
Vi ska få lära oss Mindfulness av Ola Schenström, känns hur grymt som helst. Jag är ganska så peppad inför skolan som börjar på måndag.
Våran hiss har varit trasig, och fem trappor suger rätt bra i benen. Men jag ska inte klaga, värre är det för mina stackars grannar, bor i ett hus där jag typ är yngst, har varje dag träffat någon tant eller farbror som suttit i trappen och vilat sig. Några har jag varit rejält oroliga för, de har sett ut som om de skulle få en hjärtinfarkt eller liknande. Hundarna har dock älskat att få springa upp och ner för trapporna.

Nu ska jag se Gunde skrika och hejja på folk som försöker få tag i nycklar en stund. Sen blir det filmkväll med sambon. Funderar på att göra scones i detta höstrusk, kanske en Chai till ??!!


Kommentarer
Jenna skrev:

Kul att du hittade dit :) Hit kommer jag oxå titta in igen! En riktigt mysig och hemtrevlig känsla är vad jag fick här. Jag har oxå börjat se fram emot hösten nu, även om det inte riktigt känns som att den är över för min del ännu då jag ska på semester snart.

Till hösten ska jag läsa en kurs i Idrottspsykologi :) Såg att du läser till hälsovägledare? Låter precis som ngt i min smak. Vart läser du det någonstans? Ha en trevlig kväll!

2010-08-25 | 20:28:50
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback