2010-12-15 | 11:03:06

Kom igen !!

Dröm mkt konstigt i natt. Först skulle vi ha en tenta, och jag hade inte varit på alla lektioner så jag hade missat typ hälften. Sprang runt och fråga alla mina klasskompisar. Problemet var att jag glömde vad den första hade sagt så fort jag fick nu information.
Sen så var jag ute och simmade, och stora valar kom. Jag var skita rädd, sen blev valarna till hajar och svärfar kom och simmade med mig.
Tja ni hör ju !!

Jag blev lite arg på mig själv och mitt humör igår när jag skulle lägga mig. Tittade ut genom fönstret, där låg världen vit och fin. Och jag kom på att ingen kan ändra på hur jag mår, förutom jag själv. Fick nästan lust att klä granen !!
Skärpning Jenny.

Så idag möter jag dagen med den inställningen att jag ska vara go och gla´ som en kexchokla´!!
Peppa sig själv, det är ett bra tips om man känner sig låg. Sen söta kommentarer och pepp från andra funkar ocå bra för egot. ;0).

Inga direkta planer för dagen, tempen är -19 och det är fortfarande lite för kallt för att man ska vara nöjd. Fast bor man här uppe så har man egentligen ingen rätt att klaga. Acceptera eller flytta helt enkelt.



Inviger idag en ny mugg. I den finns det lusseT. O ni får se mitt fina blåa Spiderman plåster.

Kommentarer
Elisabet skrev:

Brukar faktiskt fungera att peppa sig själv, bättre än att sjunka ner i självömkan som man gärna gör om man inte bestämmer sig för att skärpa sig. Hoppas du får en bra dag.

2010-12-15 | 11:31:51
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback