2010-06-08 | 20:50:55

Ge mig dina bästa recept.

På lite bättre humör nu. När R slutade så cyklade vi ut till Havsbadet (det blev nästan två mil på cykeln idag, my ass hurts.) för att titta på studenternas bal. Min kusin Jonas gick med sin tjej, de var så fina så.
Jag kom och tänka på mina baler och hur roligt jag hade. Man fick klä upp sig till tänderna och sedan dansa natten lång med sina kära vänner.
Kul att se alla klänningar, frisyrer och alla som var så nervösa att de glömde att andas !!

Sen har vi hunnit storhandla och jag fick lite smått panik, jag insåg att inte nu till helgen, men nästa så är det dags för kalas. Jag måste börja baka nu.
Har ni några tips på goda somriga bakverk ??
Ni får mer än gärna dela med er. Tårtan känner jag att jag vill göra något roligt med. Less på sockerkaksbotten med banan, ananas och jordgubbar. Den har hängt med sedan jag var liten. Funderar i banor som lemon curd, jordgubbar/hallon, vit choklad mousse, blåbär eller ngt liknande.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan, The Mentalist först och sedan TVÅ avsnitt av Cougar Town.

Kjam !!


Kusin-vitamin.

Kommentarer
AnnaPanna skrev:

Jag har en jättegod tårta som är relativt enkel att göra. Det är en marängbotten med rice krispies i och en äggkräm ovanpå och sen grädde och färska jordgubbar. Kan lägga ut receptet på min blogg så kan du kolla på det där sen! Annars så är det supergott att varva vanlig sockerkaksbotten med marängbotten och så citronkräm emellan. har ett supergott recept på det också! Säg bara till så skickar jag!

Hoppas allt är bra med er annars, har du sett att dom trots allt öppnar en thé, kaffe och delikatessbutik i gallerian... Sickna ena...

2010-06-08 | 22:24:04
URL: http://levalivet-ipite.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback