2010-06-07 | 11:38:53

Helgen som rusade förbi.

Jag har sovit som en liten prinsessa i natt. Det hade jag inte trott. Köpte ju nya sängar igår och jag trodde faktiskt att de första nätterna skulle bli kanske lite obekväma. Men som sagt, sovit riktigt gott i natt !!
Och nu finns det ingen skarv längre som jag kan hamna i.

I övrigt har helgen varit bra, men gått alldeles för fort. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Nu jobbar jag två helger, och sedan är det helt plötsligt midsommar. Och innan detta, alltså söndag om två veckor, så ska jag också hinna fylla år. Tiden bara rusar iväg, och ibland känner jag att jag skulle vilja hoppa av tåget ett stund och bara hinna andas lite. Det blir så intensivt när man väl är ledig, man vill hinna mysa, umgås, ha tid för varandra, göra roliga saker, mysiga saker, hinna laga god mat, hinna gå på café, hinna besöka folk, hinna ha roligt med hundar, hinna sitta ned och prata. På två dagar så hinner man inte med så mycket har jag börjat inse, kanske är det denna inblicken som gör att jag känner att jag borde slappna av lite mera, inte planera allt så noga. för när måndagen kommer gör det ont i magen att inte få ses på flera timmar. Kanske blir det bättre nu när jag börjar jobba, hoppas på det.

Jag var uppe rätt länge igår, när sambon gick och la sig så såg jag  "Allt för min syster". Riktigt bra film som får en att tänka efter. Jag har ju två i min närhet som är sjuka, en som ska opereras snart, och en som varit sjuk ganska så länge. filmen fick mig att börja fundera om de är rädda för att dö. Hur man själv skulle reagera om man fick ett negativt besked.
Man blir lite illa till mods att tänka i de banorna, men det är svårt att inte göra det.

Nä nu blev det lite dystert här. Ut med hundarna och sen jobba vidare !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback