2010-06-16 | 11:34:39

Muffinsbak.

Klev upp strax efter nio för att hinna baka lite. Min drömmar i natt har minst sagt varit lite konstiga, och när jag vaknade hade jag panik över att jag var tvungen att springa ner och köpa jordgubbar !! Annars skulle kalaset flyttas till Svensbyn, jasi jasi.

Har precis plockat ut muffins fyllda med lemoncurd och hallon ur ugnen. Dessa ska sen dekoreras med vit choklad topping och rosa glitterströssel. Jag har inte gjort egen lemoncurd. Hade nämligen en burk hemma som var tvungen att få användas. Sen tar det bort lite av stressen, att faktiskt ibland få använda "färdiga" produkter.
Har kommit en bit på vägen, kvar att baka är rabarberkaka, morotskaka, tårtan såklart, och så funderar jag på ev. små vita kladdkakor eller kladdkakemuffins. Och om jag ids att baka egna dammsugare/filmrullar enbart för svärfars skull. Men vi får se vad jag hinner, vill inte ta mig vatten över huvudet heller.

Nu ska jag börja göra mig klar, ska snart möta upp Maria för en fika på stan. Biljetter till SATC 2 är även bokade till i morgon, ja jag vet vi är lite sega.
Ikväll blir det jobb som sagt, men i morgon är jag ledig.

Hoppas ni får en trevlig onsdag !!

Kommentarer
Frida skrev:

Oj oj oj vad det bakas! Hoppas man får se bilder o recept sen :)

2010-06-17 | 09:00:54
URL: http://crumblingcookie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback