2010-06-15 | 16:27:34

Sommarkaka.

Gick faktiskt och vilade en stund under eftermiddagen.
Så skönt.
De två senaste dagarna har varit regninga och gråa, men jag vaknade så sken solen !!
Underbart !!

Nu har jag kalasets andra kaka i ugen, Sommarkakan, gick rikigt fort och smärtfritt att göra. Nu hoppas man bara att den ska smaka också.
Sambon är ganska så nöjd dessa dagarna, jag skär alltid bort kanterna,  en tradition som jag har från mamma, och dessa får han äta hur mycket han vill av. =0).

Senare idag blir det att storhandla, blir rätt mycket nu när det ska bakas en hel del. Ska pröva göra egna tårtbottnar, citronkräm och ev. vaniljkräm. Tro mig det går åt många ägg !!
Jag månar väldigt mycket om naturen och köper alltid det ekologiska alternativet om det finns. Det känns bra i både kropp och själ och jag inbillar mig att det blir godare. Socker, mjöl och allt annat som går är ju självklart också ekologiskt. Jag tycker nästan det är jobbigt när det inte finns ett alternativ. Visst det kanske blir någon krona dyrare, men för mig är det värt det. Dock har jag hört att om man är nybörjare på att baka bröd så ska man akta sig för ekologiska möjler då de kan vara lite osäkra.
Någon som vet ??!!


Glada utomhusgående höns, det är min melodi !!


Tog just ut kakan, hm den ser lite väl brun ut.
Doftar dock helt sjukt gott !!

Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Tjoflöjt!

Jag använder Lóreals "Instant".Det är en brun flarra med korken neråt och kostar runt 140-160:-.Köp den på Coop,billigast där ;)

Den är brun i färgen så man ser direkt vart man smörjer in den så att det blir jämt och fint.Dock har jag inte tålamodet att vara supernoga så mina händer brukar ibland inte vara sådär superjämna =) Men testa,jag gillar den!Har provat några andra,typ skum och gel men det är så svårt att se vart man smörjer och det har hänt att jag har fått en chock när jag vaknat dagen efter ;) Det finns ju dyrare krämer men dom har jag ej testat..

Lycka till tjejen! =)

2010-06-15 | 19:53:09
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback