2010-03-08 | 19:02:43

Plugghäst.

Gruppen jobbade bra idag. Visst blev det lite Hard core massage och annat svammel på slutet, men sånt måste ju också få inträffa. Vi satt i nästan sex timmar, gjorde ett enda break för lunch på stan.
Vi gick på Röda Lyktan, för mig var det en riktig besvikelse. De hade nästan inget veg. förutom en toast. Och den har jag faktiskt beställt en gång och när jag fick den var den full med skinka, så nä jag litar inte på deras toastar. Jag frågade efter en vegetarisk sallad, kanske med lite fetaost och så. Det fick jag, sallad alltså. En tallrik full med salla, en tomatskiva och två gurkskivor. Fetaost fick jag visserligen, men såklart var det fel "sort". Ni vet det finns en som jag tror är den äkta, smakar lite get, nästan som chevre´ (som jag HATAR.) och en typ billigare som är salt och god.
Nåja jag överlevde, men fick smita hem lite tidigare för att äta och gå ut med dogsen, tack, tack.

Tyvärr har min kamerasladd bestämt sig för att fly landet, vad är det med mig och tenkikprylar idag ?? Så jag kan varken visa bilder från dagen eller från helgen.
.
Dock kan jag länka till denna klänningen från H&Ms Garden Collection. Den ska jag banne mig försöka lägga vantarna på, I love it !!


Nu ska jag bänka mig i soffan för Halv åtta hos mig, Stjärnkockarna och Hollywoodfruar.

Puss !!

Kommentarer
Josefine skrev:

ett? två? tre? fyra? eller fem? :)

2010-03-08 | 19:47:51
URL: http://pinksnow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback