2010-05-06 | 15:13:33

Allt jag behövde.

Idag har jag fått mina behov tillfredställda. Maria kom in till stan och vi har suttit på Waynes och surrat, gått runt i lite butiker och fyndat en del. Precis vad jag behövde !!
Att de nu regnar utanför mitt fönster, nästan ett sånt dära härligt sommarregn gör mig riktigt glad.

Jag fyndade en bikiniöverdel på H&M, 49,50 och jag hade en kupong på 50 kr. Inte illa !! Samt en riktigt härlig tunkia för varma sommardagar, 69,50 !! Tyvärr är alla kamerasladdar försvunna så bilder kan ni inte få ännu.

Det är bland annat därför det har varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen. Jag har en del foton som jag vill skriva om, men när jag inte får över bilderna till datorn, tja då är det lite svårt.
Sen har jag, trots att jag skulle försöka ta det lugnt, varit enormt stressad. Hela helgen och framförallt veckan som gått. Helgen gick alldeles för fort och då fick jag lite ångest över att jag inte hunnit med. Sedan kändes denna veckan så oändligt lång, men se imorgon är det ju fredag.

Mina bagels kickade förresten ASS. De blev helt underbart goda och avnjöts bland annat med färskpressad apeslinjucie, cream cheese och sittande på en balkong enbart i linne.
Bilder kommer.
Kommer helt klart att göra dem igen, dock kanske att jag kalljäser dem över natten så man slipper vänta alltför länge innan man kastar sig över dem. ;0).

Nu ska jag njuta med en kopp T i soffan, för första gången på länge känner jag mig avslappnad.
Tack gumman !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback