2010-05-11 | 14:12:11

Hunderi mest.

Lång promenad med hundarna. Sen så tog jag ned en dummy och visselpipan för att träna lite, första gången på jag vet inte hur länge. Båda hundarna blev helt galna när de såg vad jag kom med. Diesel travade fot som en liten häst och var så snabb ut på alla skicken att jag bara stod och log. Han hade full fokus på dummyn hela tiden, äntligen har han fått en liten peknäsa !!
Eskil han blev så glad, så glad att vi var tvunga körda lite vanlig lydnad innan. Han blev för övertaggad helt enkelt. Men sen funkade det fint, han hämtade in dummyn varje gång och så GLAD var han. Kände hur han satt och laddade när jag kastade ut dem.
Med Diesel så jobbade jag även med pipan, jag ville se vad han mindes. Han mindes ALLT. Stoppsignalen satt som handen i hansken. Så bra har det aldrig gått någonsin. Det var så roligt att träna dem idag, och jag bannar mig själv för att det var så länge sedan.
Nu sover de båda gott, en vid mina fötter och den andra vaktar dörren.

Jag har även hunnit bläddra i H&Ms höstkatalog. Visst kan de kännas lite tragiskt, men det är inte alltför många veckor innan hösten är här.
Usch hemska tanke, först vill vi ha en skön, varm sommar med många härliga stunder.

Borde ta tag i mitt föredrag nu, så det sitter. Men jag sitter mest här och saknar någon så jag har ont i magen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback