2010-05-10 | 11:17:57

Ny vecka.

Måndag redan, vad hände lixom ??!!
Helgen var dock lugnare och mindre stressad än förra. Även om jag ibland fick mina il. Dock satt jag uppe lite längre igår och såg lite Grey´s och Americas NTM och åt snacks tills magen gjorde ont. När jag vaknade i morse var jag helt övertygad om att klockan var långt efter 12 och jag hann få panik. Det visade sig dock att hon var bara 8.15 och jag kunde somna om en stund igen. Måste ha sovit hårt i natt.

Suttit med skolan en stund på morgonen. Ska snart ha föreläsningar för vilt främmade människor and it scares the crap out of me. Men jag antar att det är bara att bita ihop.

Jobbar till helgen, vill inte. Tack och lov är det röd dag på torsdag och min andra hälft är ledig fredag också, så vi får ändå som två dagar tillsammans att pyssla på. Annars vet jag inte riktigt vad jag hade gjort. Jag vill mest mysa nuförtiden, blivit en riktig ligga-i-soffan-och-kramas-tant. Hm undrar om det finns botemedel mot sånt ??!!

Nä ska sluta svammla och gå ut med mina två gula pojkar. Solen skiner och jag hoppas att det inte blåser alltför mkt. Jag behöver fylla på med lite D-vitamin och få lite energi i kroppen.

Ha en skön måndag !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback