2010-05-01 | 08:57:52

Regning lördag.

Ute öser regnet ner. Jag kan inte låta bli att tycka det är lite mysigt.
För även om jag hade tänkt mig en dag ute på balkongen med solen på min näsa, så blir luften så fräsch efter ett riktigt störtregn.

Sitter och funderar om jag ska orka baka min egen sirapslimpa, formfranska eller kanske bagels. Eller om jag helt enkelt går ner och köper hem ett gott bröd och bakar i morgon. Var lixom inte sugen på limpa idag när jag inte fick den till en kopp varm choklad. Bagels kändes lite mera söndag och till formfranskan vet jag inte om jag har några bra brödformar. Jag har bara två stycken som man fått från typ Kungsörnen. Dags att investera kanske.

Igår var trevlig, vi satt vid brasan tills det började regna och hundarna var för blöta. Sen skulle jag ligga och se serier i soffan men tröttheten tog över. Idag ser jag fram emot en ganska så lugn dag då vädret är som det är. Kanske blir det att se ett seriemaraton, må lite gott i soffan och äta lite god mat.

Vad ska ni göra idag, gå i något första majtåg kanske ??!!

Haha just nu på Nyhetesmorgon så är det nån gubbe som talar om dagens stress, och alla måsten och hur duktig man ser att alla andra är. Men att man aldrig ser det som andra inte gör och som man själv kanske gör. Utan man jämför ofta med fel saker. Så med andra ord är det helt ok att gå ner och köpa mig ett bröd !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback