2010-11-01 | 10:04:18

1 november.

Den lilla dumma datorn var helt knäppt igår, gick inte att skriva ngt alls, för den raderade bokstäver, hoppade in mitt i texten och flippade allmänt ur. Jenny var inte glad. Verkar fungera än så länge, men man vet ju aldrig. *suck* teknik ska bara fungera !!

Måndag redan, första november redan. Jag hänger inte riktigt med känner jag. Om 28 dagar är det första advent !! Självklart så jobbar jag skyltsöndag, om nu inte någon vänlig själ skulle vilja byta med mig. Kanske ska kolla upp det. För det är ju så mysigt att bara få ta det lugnt, strosa runt i stan och kolla på allt folk. Även om det faktiskt var roligare som barn, när man fick köpa sitt paket och fick sin skräpsak, hehe.

Denna veckan ska jag plugga rumpan av mig. Massage-ex. är nästa tisdag och jag har inte alls kolla på muskler, funktion och fäste. Ärligt talat har jag skutit detta pluggande framför mig, men NU måste jag bara ta tag i det. Vill ju klara ex. såklart. Så de stunder som jag inte har något annat inplanerat ska tillbringas med böcker och anteckningar. Känns nalta jobbigt, men en vecka ska jag väl orka hålla ut.

Har iallafall börjat min morgon med tända ljus, läsa tidningen, kolla reklamen om de finns några bra extrapriser i veckan. Hittat några, mohhahahhaha.

Hur har din måndagsmorgon börjat ??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback