2010-11-27 | 19:50:02

Julpyntande och goa människor.

Phu !!
Jag och sambon har varit nere i förrådet och rensat i över två timmar.
Jenny har tom varit så duktigt att hon kastat en massa saker, det händer inte ofta vill jag lova. Jag är som en liten hamster. Nu är stackars sambon nere i soprummet och kastar allt skräp, inte kul superkallt ute. Men han sa att han klarade sig själv, och jag var väl inte så envis på att följa med kan jag erkänna.

Nu har vi fått upp allt julpynt i lägenheten så nu börjar det roliga, synd bara att jag är såååååå trött. Men det ska nog gå, lite bra musik och en kopp kanelT (inte börja med julteérna förräns i morgon vettni !!).

Bara roligt folk som jobbade idag. Hur kul som helst. Pratade lite med en kollega, och det var så skönt att höra att någon annan tänkt i samma banor som det jag har gjort i så många år. Skönt att veta att man inte är helt galen iallafall. Eller det kanske är så att vi båda är lite bäng i huvudet. ;0).
Det finns vissa människor som man bara sådära spontant känner att man egentligen skulle kunna prata om allt med. Som man tycker så mkt om.
Berätta sina mörka hemligheter för. Men samtidigt vill man inte skrämma ihjäl den stackaren, hehe.

Nä nu ska jag börja pynta. Funderar på att baka en kladdkaka med pepparkakssmak också ikväll. Dock glömde jag köpa formar när jag gick hem, vilket betyder att jag måste bege mig ut i kylan igen, och jag kände mig lite opeppad för det. Men vi får se !!

Ha en underbart skön kväll alla !!



Kommentarer
Tone skrev:

Visst var den god? :D Mysigt, här är det också julpyntat nu :)

2010-11-27 | 20:02:45
URL: http://tone021.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback