2010-09-01 | 09:14:37

Roadtrip ala Jenny.

Jaha, var det kanske dags att plugga lite mera idag då??
Jomenvisst. Först ska jag dock ut på en liten roadtrip. Kan ju inte plugga ordentligt utan bra saker att skriva i, mappar behövs också samt en kalender så jag kan planera in dejter och annat viktigt. =0).

Sambon åker ju för att tväla i Kiruna i helgen och jag har redan börjat gruva lite inför fredagens sova-själv-natt. Nu har jag ju två gula monster som kan hålla mig sällskap, men sedan vi köpte nya madrasser så får de inte vara i sängen. Och jag inbillar ju mig gärna att det finns fönstertittare uppe på sjunde våningen, haha.
Det är inte många nätter som jag och R sovit ifrån varandra sen vi blev tillsammans för ungefär fyra och ett halvt år sedan. Han lixom flyttade in i min lägenhet och flyttade aldrig ur !! Kan de kanske vara en sex-sju nätter på alla dessa år.
Nåja överleva kommer jag göra, frågan är bara hur gott jag kommer sova. Innan är det ingen fara, kan vara skönt att ha lite Jenny-tid och springa runt naken (not). Igår när vi handlade så handlade jag lite götta och myssaker till mig själv, något ska jag väl få för att jag tillbringar fredagskvällen för mig själv, eller hur ??!!

Nä nu ska jag ut på äventyr så jag inte blir så sen hem.

Ha en bra lillördag !!


Fokus !!


Mina tre musketörer !!

Kommentarer
Tone skrev:

Vad skönt att höra att någon förstod :) Hoppas verkligen att du också hittar styrkan, du är värd mer än att leva ett "halvt" liv med en massa begränsningar. Jag känner mig absolut inte så stark jämt, men det måste jag ju vara om jag tagit mig såhär långt. Hoppas verkligen att det håller i sig. Kan jag kan vem som helst känns det som, med rätt stöd. Utan familj, läkare och vänner hade jag nog aldrig orkat. Kom ihåg att sjukdomens kärlek inte är på riktigt, den vill dig inget bra. Ta hand om dig KRam

2010-09-01 | 11:41:02
URL: http://tone021.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback