2011-04-18 | 10:58:00

Min helg.

Helgen har varit riktigt bra. Full med aktiviteter och roliga saker.
Vi tar det från början.

Fredag : Åkte ner till Ume för att se Jeff Dunhamn (mer om detta senare), bo på hotell och må gött.
Precis allt det dära gjorde jag !!
Lördag : Hotellfrukost i över en timma. Lite strosig här och där. Strömpilen och sedan åka hem. Hämta hem hundarna och krama ihjäl dem. ;).  Nyaste VPD och lite soffhäng.
Söndag : Jobbet. Med många favvisar, Åskrås, AA, fick se Eken en sväng. Kuttis var dock utomlands och IE valde att vara ledig. Rolig dag om än något stressig.
Drog sedan direkt till kusin, som fyllde år lördagen då jag inte var hemma. Träffa "lille" R som blivit så vuxen. Surra en massa med Elin och sukta efter vin. Alltid lite roligt att träffa dem, och varje gång säger jag till mig själv att jag måste bli bättre på att hälsa på !!
Lite TV och sedan sängen.

Som sagt en helg fylld med aktiviteter, roliga saker och umgänge med härliga människor. Att få komma bort gör ibland susen. Slippa bädda och städa undan frukosten är ju alltid ett plus.
Bilder tog jag några, men de får komma i ett annat inlägg.


Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Ett tips är att köpa BUS:en på bilden jag visade.Den är brunfärgad så man ser när man smörjer in sig och det blir beydligt jämnare.Men jag misslyckas alltid på händerna där det är sjukt svårt att få bra!Hårfästet är också lite tricky,spec.när man är blond.Men som sagt,köp Loreal´s BUS och du ser när du smörjer in dig och det motverkar såklart ränder och fläckar.Tar lite längre tid men det är det värt! =))

2011-04-18 | 15:41:02
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
lovisa skrev:

fin design:)

2011-04-18 | 16:00:59
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
sara linnéa therese skrev:

Fin blogg hörredu! :)

2011-04-18 | 16:11:02
URL: http://sltr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback