2011-12-13 | 20:17:40

Paketinslagning.

Snart har hela lucia passerat, och jag har inte sett en endaste en. Inte ens på bild. Och när det visade från Göteborg på TV, ja då passade Jenny tydligen på att storhandla.
Jasi, jasi.

Följde med min lilla mor en sväng på Barnens Hus, egentligen var humöret i botten men mamma ville ha hjälp så. Och är det någon som mste älska en trots att man är surare än en citron, så är det väl just mamma. Vi hittade en liten klapp till Rasmus och sen lämnade hon av mig hemma igen. Ingen lust alls att kuta runt på stan idag. Har som sagt var storhandlat, och jag trodde det skulle kosta skjortan. Men hey vad billigt det blev, och ingen är gladare än jag. Har även gjort en total renovering av mig själv i duschen så nu luktar jag gott och ser något sånär fräsch ut.
Blir nog att slå in lite klappar ikväll. Jag slår hellre in dem själv, och tackar ofta nej till paketinslagning på butikerna. Inte för att det blir finare när jag gör det själv, snarare tvärtom. Men jag gillar att sitta och pyssla på med alla saker som jag köpt.
Listan har faktiskt minskat lite idag då jag fixat några fler klappar. Sen har jag kommit på en hel del, ska beställa några och i morgon åker jag ut på hemligt uppdrag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback