2011-12-31 | 21:03:54

Årskrönika från någon i dvala.

Jag fick frågan om jag somnat, och lite så är det nog. Jag har gått in i någon slags dvala.
Julen har passerat, den passerade snabbt. Jag hade ju tagit ledigt för att kunna njuta och bara vara. Tyvärr blev det precis tvärtom. Jag sov inte på fyra dagar, på julafton var jag så uppe i varv att jag knappt visste vad jag hette. Tror jag krossade en spegel, men vägrade kolla, ville inte vet om jag lyckades dra på mig sju års olycka på självaste julafton.
Stressade släktingar, gnabb och gnet, ingen tomte, inget barn och inget sällskapsspel.
Däremot fantastiskt fina klappar, bland annat den jag sitter framför nu. Så snäll hade jag inte varit, men jag är glad att ingen skvallrade till tomten. Visst fanns det korta stunder då jag hann vara med, se det fina med julen, men som sagt mestadels var det bara förvirrande.
Juldagen som brukar spenderas i lugn och ro, kanske en sväng på dansgolvet på kvällen, blev inte heller den som den skulle. Och på Annandagen sov jag bara, eftersom jag missat den detaljen innan.
Och sen började jag om att jobba igen.
Så mellandagarna har jag försökt att ta vara på de stunderna som jag lyckats slappna av. Jag har läst böcker, sett junior-VM i hockey, jag har varit i Munkis och busat med hundarna och jag har jobbat med de bästa.
Men jag har även varit med om att flytta farmor till ett hem. Så blandade känslor, så många minnen. Jag var den som tog farmor under armen och gick med henne för sista gången ur det hus som hon spenderat över halva sitt liv i. Det var tungt, och som sagt dagen var fylld med blandade känslor.

Så var det då nyårsafton. De sista timmarna på 2011.
Som jag har längtat !!
2011 har verkligen varit en pissigt år för mig, och jag ser så mycket fram emot ett nytt år. Ett år där jag kan styra skutan på rätt kurs igen och hitta vägen. Jag har så stora förhoppningar på 2012 att jag nästan tror jag har skrämt iväg det.
Men man ska alltid försöka se det positiva, och några ljusglimtar har ändå 2011 bjudit på.

Examen: Även om det var med sorg i hjärtat som jag tog förväl av alla underbara klasskompisar, så hade jag ändå klarat det. Hjärnan fungerade fortfarande och jag gick ut med VG i alla ämnen. Även om det inte blev klart förrän i höst.



Stockholmsresan: Resan till huvudstaden med Maria och Nicke var också en höjdpunkt. Soliga dagar och trevlig sällskap, jag kunde inte klaga. Sen så klappade ju faktiskt Maria en spindel, och det var något vi aldrig trodde skulle hända.





PDOL: Att träffa Sandra på en varm altan och bara surra och skratta. Att gå ut och träffa Cissi och andra människor som ger mig energi. Ja, det var en bra helg.



En fisketur med pappa: Ja, vilken underbar dag vi hade i skogen. Glada hundar, fin fångst och en fantastisk kväll.



Stunder med familjen T.Boström: Som alltid, alldeles för få. Men jag uppskattar varje minut av dem.





Personalfesten: Jag har de bästa kollegorna, så är det bara. Underbart värdfolk gjorde förfesten mysche trevlig. Bästa bordsplaceringen gjorde kvällen grym.

 

 

Sist men inte minst, de dära stunderna: Med mina golden boys såklart. Tillsammans med dem känns världen alltid lite lättare, lite ljusare och lite hårigare.

image description




Så nu vill jag bara önska alla nära och kära, alla vänner och kollegor, gamla som nya, en riktigt trevlig kväll !!
Och ett GOTT NYTT ÅR nu när vi lämnar detta crapy year 2011 och blickar framåt mot 2012.



Och vet ni vad, spegeln ligger kvar bakom byrån. Krossad eller inte, jag tar reda på det tids nog.

Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Tack snälla!! =)



Och vilken rolig årskrönika, själv knåpar man på en, men har ju knappt gjort nåt roligt så den blir nog ite så bra :(

2012-01-01 | 20:46:30
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback