2011-01-27 | 20:26:24

Jag behövde det-.

Jag behövde denna dagen. Bara sitta och surra en massa timmar på Kvarters. Gå runt lite i affärer och fynda en tröja för 49 :-. :). Maria fattade också det jag behövde prata om, vilket är skönt. Samt att jag fick prata ut lite till om begravningen.

Sen har jag plockat lite här hemma, försökte lyssna på en föreläsning till skolan. Men kvinnan pratar tyst, rör sig så det skrapar och ser man på mitt i allt så snörvlar hon sig om näsan. Lysande !!
Grannen hade besök av polisen då mannen var så full och satt på balkongen och skrek. Jag hörde ingenting av skrikande men såg när polisen kom och försökte få honom att resa på sig. Det gick inte allför bra vill jag lova.

Det töar som bara den, jag kan höra hur det droppar från taket. Dock ska vi inte ropa hej, det ska visst komma en köldknäpp nästa vecka igen. Men det är så underbart med ljuset som kommit. Slog mig igår när jag gick frn bussen och det fortfarande var ljust ute. Tänk vad det kan förändra ens humör, en sådan liten sak egentligen.

Nu är det Landskampen på TV, slötittar lite. Dammsugit nyss och funderar om jag ska hoppa i duschen eller inte. :) Tända ljus har jag och en kopp T ska det bli.

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Fredag i morgon, handboll och Let´s dance.
Kjam !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback