2011-01-13 | 06:06:01

Om tolv timmar, då NI !!

Jag trodde typ att det inte gick att bli tröttare än vad jag var igår morse, men jag hade fel, fel, fel !!
Om tolv timmar är jag hemma igen, då ska jag lägga mig på soffan och sussa gött.

Mindfulness examination på schemat idag, ska bli spännande, intressant men också ganska så kallt. Lokalen vi håller till i är tyvärr inte den varmaste, eller bästa för den delen. Jag har ju överlevt den förr och kommer nog göra det igen skulle jag tro.
Fortsatte lite med att skriva in schemat för vårterminen igår, många långa dagar. Vi har ju varit lite bortskämda densista tiden med att inte ha så många dagar till kvart över fyra. Nu har vi i princip bara sådana dagar. Det är tur man har världens bästa pappa som kan hjälpa en med att rasta hundarna på dagarna.

Nä nu ska jag gå och ta på mig ett ansikte för dagen. Sen blir det att sussa buss i en timma.

Ha en skön torsdag !!

Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Njae,ingen känsla för inredning skulle jag vilja säga,utan jag köper och fixar mest efter hur jag själv vill ha det.Och när jag är klar så plågar jag mig med att se bilder på stoora funkishus med inredningsgreje värda miljoner.Då känner man sig inte speciellt duktig vad det gäller inredning ;)

Nej,skämt och sido..Tack för de orden och lycka till med dina fackliga frågor!Du verkar som sagt driftig så jag tror att allt kommer att gå galant!



Ha en bra dag!

2011-01-13 | 10:31:40
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback