2011-01-08 | 10:52:33

Vinterstudion och plugg.

En härlig promenad blev det. Lagom temperatur, ca minus tio och hundar som var lyhörda. Bra när matte är slö och gärna har dem lösa.
Träffade lilla Å en sväng, och det ryckte i hela Diesel att få springa fram och säga hej. Men han var duktig och satt kvar vid sidan.
Inte så mkt folk ute heller, så skönt att bara kunna gå och gå, inte behöva bry sig om så mycke annat. Kanske borde jag ha blivit same eller eskimå. Vara ute hela tiden, leva sitt liv i samspel med djur och natur.
Fast då skulle jag kanske behöva bo i tält, inte direkt ngt jag idag gillar. Men man kanske kan lära sig, jag har ju lärt mig att dricka vatten och nu kan jag inte vara utan det !! Vem vet, nästa år kanske jag har sagt upp läggan och bor i ett tält, hehe.

Nu ska jag ta min kopp kanelT och förflytta mig framför TV. Vinterstudion mest hela dagen. Både bar och dåligt. Bra för att det är ju så himlans kul att se !! Dåligt för att hips, vips har i princip hela dagen försvunnit och man vet inte riktigt vart.
Tar med mig skolböckerna dock. Mardrömmar i natt igen, prov, Jenny hade inte pluggat. Vaknade med hög puls och blöta ögon.

Ha en underbar lördag, och beger er gärna ut i den friska luften en stund. Det gör mirakel för humöret !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback