2011-03-13 | 19:17:54

Harmoni.

Det är så tyst här hemma. Pojkarna sover gott. Värmer i mattehjärtat att de är trötta och har fått sitt idag.
Matte, hm tja hon börjar känna av sin arma kropp. Ont lite överallt, men med en skön trötthet i kroppen. Känslan påminner om när man hade spelat fotbollscup en hel dag, eller ridit flera hårda pass en dag.
Underbar känsla !!
Jag är en sådan som behöver få tömma mig själv. Jag blir lätt rastlös och har ibland svårt att veta vad jag ska göra med min energi. När man tränade fotboll så kom det lixom av sig själv. Jag saknar fotbollen. Vem jag var då. Träningarna, gemenskapen, matcherna. Insett på senare dagar att jag är verkligen en sådan som tränar bäst i grupp, och när jag får göra ngt "vettigt". Gym är inte riktigt min grej. Det märks på motivationen hos mig tydligt. Att ta mig till gymmet är svårt om jag inte får med mig någon. Men när vi spelade innebandy så längtade man efter att få träna. Kanske för att de inte känns som träning, fast man blir helt utpumpad, det är bara roligt.

Det gäller ju att hitta det som passar just mig/dig. Det ska vara roligt. Kanske inte varje sekund, men man ska inte gå dit bara för att man måste, då slutar det inte oftast så bra.
Att dansa är något som jag också gillar. Därför hade det varit så roligt att få prova på Zumba med bara Coopare. Nu blev jag ju tyvärr sjuk, men det ryktas om att det även finns på Korpen.
Kanske ska jag våga.

Nu sitter jag här med min trötta, men harmoniska kropp. Funderar på att plugga lite.
Hoppas ni har haft en bra helg !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback