2011-03-09 | 21:17:45

Hundleksaker.

Någon har bytt ut mitt härliga vårväder mot snöstorm.
Detta går jag ikke med på !!

Idag har jag insett att min mor är en hejar på att köp hundleksaker.
Diesels favorit är en fd. svart/vit ko. Den är numera lite gråsnuskig/svart och saknar både ett ben och en svans. Men den bär han runt på hela tiden, och förra veckan då han gjorde illa mig när vi lekte så sprang han oc hämtade den äckliga lilla kossan och la den i mitt knä. Han var helt sjukt söt där han satt och tittade på mig, lixom stolt över att han hade tröstat matte.
Eskils favorit är en rosa boll, att det är en boll som är hans favorit är inte konstig. Vi har dock några bollar i leklådan, men denna är tydligen den bästa. Det roliga är att Diesel fick en likadan fast grön, men en duger inte åt herr Eskil. Han ska ha den rosa som HAN fick !!
Min mamma har då alltså köpt båda dessa leksaker.

Ja alltså jag måste ha lite för lite att göra då jag sitter och analyserar mina hundars leksaksfavvisar. Fast djurs beteenden har alltid intresserat mig, och mitt drömyrke är etolog. Fast det finns typ ingen sådan utbildning här i Svealand, och inga jobb för den delen heller.
Sen har jag inte för lite att göra, men alla de "måsten" som jag har, hm tja jag ignorerar dem lite. Jag har faktiskt varit dukigt och läst en hel del skola, mkt kvar men hey Rom byggdes inte på en dag !!


Eskil med en av deras tidigare favvisleksaker, Pigge- ett grymtande piggsvin. Även det köpt av mamma.
Han är numera bara skinn, hans innehåll har lixom ramlat ur.

Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Haha,är hon dålig på att köra? =)

Det som är värst är dom som kör som galningar på 30-sträckor.Det finns liksom en anledning till varför det är,t.ex skola.Såna vill man bara köra ikapp och ge fingret :p

2011-03-09 | 22:03:11
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Jossan skrev:

Får ibland ett il att leka studievägledare ffa när det gäller ämnen inom naturvetenskap...;)



Jag tycker att du ska satsa på etolog om du vill bli det (jobben löser sig). Även om det inte finns ett speciellt program så är det ju många som kallar sig etologer o forskar inom ämnet (i Sverige) det är väl ffa biologer/zoologer som inriktat sig. Linköpings Uni har en del kurser också bland annat en introkurs i etologi på distans (grundnivå) det kan ju vara något att börja med (om inte annat för att utveckla dina studier av dina hundar), kolla in: http://www.liu.se/utbildning/kurs/ETE327?l=sv



Ha det gott, kram kram //Jossan

2011-03-10 | 10:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback