2011-11-28 | 21:27:07

Första snön.

Vet inte vad bloggen sysslade med idag, mitt första inlägg från i morse finns inte kvar och nu går det inte att länka som man ska heller.

Nåja jag har hunnit med en del idag ändå. Vaknade lite sent, men vi åkte ganska direkt ut till Munkis. Pappa fick laga min ängel och sedan fick han hjälpa mig att plocka granris och lite kottar. Pojkarna passade på att flirta till sig lite godsaker från mamma också. Ungefär samtidigt som vi åkte ut till Munkis så började det att snöa !! Hur härligt som helst, och den ligger kvar. Inga mängder som kom, men världen är lite vitare och sinnet lite lättare.
Vi passade på att ta en lång härlig skogpromenad i den fallande snön, och både pojkarna och jag nöjt lika mycket.


Det snöar matte !!



Granriset har jag använt för att göra en dörrdekoration. Såg en på skyltsöndagen igår, men mamma övertygade mig om att jag kunde göra en själv. Och det gick ganska så bra, nu måste jag bara hitta några röda pärlor att dekorera med. Kottarna ska få torka helt och sen ska jag spraya dem med lite glitter, de ska få ligga som dekoration i min röda Marimekkoskål.
Jag är ingen pysslig person av mig, men just nu känns det bara roligt att få komma på och fixa saker själv. Det går säkert snart över, så jag är inte orolig, haha.
Det luktade helt fantastiskt när jag tog in granriset, så gott att jag lät en liten bunt hänga kvar inne.
Nu ska jag slappa lite i soffan, börjar 06.00 i morgon.



Kommentarer
Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪ skrev:

sv: hej! jag har en ny utmaning varje vecka fram till jul och dessa utmaningar handlar om att växa i sig själv och peppa varandra i att kunna göra saker man annars kanske inte hade gjort. ibland handlar det om att träna ett visst antal pass, ibland ska man undvika godis, ibland ska man försöka bygga upp självförtroendet osv. har precis lagt upp en ny utmaning för denna vecka, var gärna med! det står i inlägget hur du gör. KRAM!

2011-11-28 | 23:19:48
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Monica skrev:

haha iofs.. ;) Vad har du för dröm?

Vart är ni på skogsprommis?

2011-11-29 | 16:20:57
URL: http://moonkan.blogg.se/
Petra skrev:

underbara bilder!! :)

2011-11-29 | 21:03:46
URL: http://frokenpe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback