2011-11-18 | 13:56:40

Me and you.

Jag kan bli så fruktansvärt irriterad på mig själv, jag är helt värdelös när det gäller koder till datorer, främst då till bloggen. Och ännu värre är att jag inte har något som helst intresse av att lära mig. Vill bara säga ett kommando och sen ska allt funka.

Min dag har faktiskt börjat bra. Lite mattetid och sen en massa vovvetid. Vi tog en lång promenad i höst(??)vädret. Lite road blev jag när jag fick se en kvinna som körde bil till Norrstrand, ni Pitebor vet vad jag menar. Sen kliver hon ut, tar med sig sina stavar, tänder en cigarett och börjar traska. Hm vänta nu ??
Min vovvar fick träffa en stor schäfertik, en klok och förståndig sådan. Vilket är precis vad vi behöver efter alla blodtörstiga monster vi träffat den senaste tiden.

Om lite mer än en timma börjar jag jobba. Kommer dit när de flesta går hem. Men det funkar det med. Jobb tills det att vi stänger. Jag behöver inte göra några planer för fredagskvällen, utan när jag kommer hem är det inte mycket dag kvar. Mitt fredagsmys består helt enkelt idag av sjunga i mejerikylen och kanske få lukta på en och annan A-lagare. Och i morgon ska jag och handla julsaker på IKEA. Det ni !!

Trevlig fredag på er !!

 


Kommentarer
Petra skrev:

ooo IKEA! :) hoppas det inte är lika mycket folk som förra helgen när vi var där. fanns ingen plats att äta o fick köa i kassan i 1,5 timme.... men 5 kronors korven var god :)

2011-11-18 | 23:33:31
URL: http://frokenpe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback