2011-11-24 | 18:23:54

Stadium Outlet, I like.

Lule levererade verkligen idag !!
Jag fick med mig 12 klappar/presenter (eftersom vissa tycker det är en bra idé att fylla år i december.) hem. Så nu har årets julklappshandling påbörjats. Förutom det fick jag med mig grytbitar !!, lite julpynt, ett underställ som sitter ihop-ni kan tänka one piece, reflexvästar till pojkarna samt några ljusslingor.
Jag är väldigt nöjd med dagen, minst sagt. Träffade lite Pitebor som det var trevligt att surra med, och vädret var perfekt att köra i. Dock skulle det gärna funnits lite snö då det blir kolsvart när man är påväg hem.

Stadium Outlet, vilken butik alltså !! Gillar man sportkläder ska man absolut bege sig dit. Fanns en drös med märken, Peak, Puma, Nike, Champion, mm, mm. Det fanns både funktionella kläder till träning, men även snygga sportkläder att ha till vardags. Jag gick bara runt, runt och tittade, haha. Och bra priser, ibland kan jag tycka att outlets inte gör skäl för sitt namn men här var det rejäla rabatter på det mesta. Mitt "one-piece" underställ kostar ordinare pris 350 kr, jag köpte det för 90 kr.
Sen gick jag in på Media Markt, eller vad det nu heter. Shit vilken butik. Man ska verkligen veta vad det är man ska ha, annars får man nog hjärnsläpp som det jag fick. Fyndade dock en julklapp så det var värt kaso i hjärnan.

Nu hade jag tänkt betala mina räkningar så jag ser hur mkt pengar jag har kvar att röra mig med när det gäller fortsatta julklappsinköp.
Som sagt, mycket nöjd med dagen !!

Kommentarer
Hannah skrev:

Oo, låter som en affär helt i min smak!! Vart har dom öppnat detta himmelrike?!:)

2011-11-24 | 22:11:36
URL: http://hamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback