2011-10-28 | 13:42:48

Frisk luft = gilla knappen.

Så fort de hade slutat regna så begav jag mig ut på en promenad. Gick i 1.11.48 *pip*
Inget högt tempo, men jag började svettas ändå vilket är en ganska så bra indikation på att kroppen inte alls är nå fräsch. Men det var så härligt, så härligt. Gick vid norrstrand för där kan jag ha hundarna lösa nästan hela tiden. Och det var så skönt att äntligen efter dagar av innergårds-promenader kunna ge dem riktigt motion. De ligger nu och sover som två små skitiga sötnosa.
Jag träffade en klasskompis, messade två andra. För jag saknar dem. Jag saknar att plugga.
De senaste dagarna som inte innehållit så mkt mera än soffan, har gett plats för tankar. Tankar om framtiden, skolan, yrket mitt osv. Jag har hamnat där jag inte ville hamna, tillbaka i tryggheten på Coop. Men hur jag öän vrider och vänder på det så vet jag inte hur jag ska ta mig ur det.

Skit i det, åter till friska luften. Det är så härligt, fylla lungorna med luft, kroppen med ny energi och bara låta tankarna flyga.
Jag älskar det !!
En annan sak som jag gillar är att dricka T, och koppen smakar alltid lite extra bra efter en promenad som färgat mina kinder lite rosa.


Riktigt såhär skitiga är de tack och lov inte !!

Kommentarer
Drezz.se skrev:

TÄVLING PÅ DREZZ.SE!

Vinn en väska och ett presentkort.

Reglerna är simpla!

1. Gilla oss på facebook (facebook.se/drezz.se).

2. Publicera ett inlägg om tävlingen på din blogg eller annan social media. Redan vid publicering får du 10% på ett köp hos oss.

3. Skicka ett mail till [email protected] där du anger vilken väska du vill ha och ditt bloggnamn eller adress där du publicerat tävlingen.

För ytterligare information, gå in på: www.drezz.se

2011-10-28 | 17:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback