2011-10-20 | 10:46:20

One step forward.

Det var en mkt trivsam dag igår. Mamma och jag åkte ju som sagt var till Lule. Vi gick i affärer, surrade, tog en fika och klämde och kände på lite julsaker.
Jag kom inte hem med några mängder, jag tror förresten att mamma kom hem tomhänt (förutom lite mat då). Men jag fick iallafall med mig julpapper från Lagerhaus, bakformar och ljus också det från Lagerhaus. En ny mascara var ett måste, samt att jag fyndade ett par handskar för endast 79 :-.
Bäst av allt var dock att jag äntligen köpte tapeter till köket mitt. Jag har hur länge som helst velat göra om, men aldrig fått fingrarna ur. Nu är jag ju ett steg närmare iallafall. Pappa har lovat att han ska hjälpa mig, tur är väl det.



Syns lite dåligt här, men så fort den sitter uppe ska jag visa en bättre bild. Blir en fóndvägg bakom köksbordet och sedan målar jag resten av väggarna vita.
Jag tror det kommer bli snajsigt.
Nu är det bara att få upp dessa och sen leta tapeter till vardagsrummet, så kommer jag känna mig mera nöjd med mitt boende.

Idag börjar jag inte jobba förräns halv tre. Men har en del jag måste göra innan. Hittade inga kläder till begravningen igår, så jag ska ner och se vad stan har att erbjuda. Just nu sitter jag dock och väntar på att posten ska komma, jag har skickat efter saker från både Nelly och H&M som jag hoppas ska hinna komma innan i morgon. Ska även försöka hinna med att slinga mitt hår. Klippte mor och far igår så de kommer då vara snygga till i morgon.

Vad gör ni denna torsdag ??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback