2011-10-31 | 19:49:21

B+.

Hello !!
Några ytterligare ord om mitt tidigare inlägg.
Jag är väl medveten om att alla hundar är olika. Jag har haft turen att båda mina pojkar har varit hyfsat lätta. Golden är ju en ras i sig som ska gillar sammarbete. Därför är det så viktigt att tänka sig för ordentligt innan man väljer ras. Vissa hundar passar helt enkelt inte vissa ägare. Jag älskar Am. staffar, men känner inte att jag är redo för en sådan hund just nu.
Sen finns det vissa individer av hundar som inte passar någon, om man uttrycker det så. Jag vet enormt duktiga hundmänniskor, miljoner gånger mer kunniga och vettiga än vad jag själv är, som fått sig en hund som inte alls har fungerat. Men dessa människor har iallafal FÖRSÖKT. Det är det jag ställer mig emot, att man inte ens bryr sig om att försöka. Man kanske prövar en sväng, men ger sedan upp.
När jag fick Eskil fick jag omvärdera allt jag trodde att jag kunde. Han var så olik Diesel att det fanns bara inte. Men istället för att ge upp så vände jag mig till folk för att få hjälp. I detta fall var Sörvåg en stor del i att Eskil idag fungerar så bra i våran flock som han gör. Tack btw !!
Jag säger inte heller att jag är flickan som kan tala med hundar, jag är inte på långa vägar världens bästa hundägare, det finns mkt för mig att lära. Och jag gör inte i alla lägen rätt heller.
Och bara för att jag vill se alla rullkoppel brinna, så betyder det inte att mitt ord är lag.......fast det borde nog vara det i detta fallet. ;).

Äsch jag skulle ju inte skriva sönna mkt om hunderi.
Har det blivit en dag i positiv anda då, det var ju mitt mål för dagen.
Hm tja jag är ganska så nöjd med mig själv.
B+ iallafall. För man kan väl inte påstå att föregående inlägg var särkligt glatt skrivet, haha. Och visst har tankarna ibland smygit iväg mot mindre positiva saker. Men ändå.
Jag har varit ute på två långa härliga hundpromenader, med skötsamma pojkar. Har dammsugit, skurat och diskmaskinat. Haft en snabbt besök av min kära mor, som hade med sig gåvor iform av nybakad mjukkaka. Jag har hunnit med att se lite serier, utan att ha känslan av att jag borde ha gjort ngt annat, mkt viktigare. Jag har pratat med människor jag tycker om. Och jag har hoppat.
Tänker prova samma recept för morgondagen.


Nu ska jag glutta lite i min nya tidning.


Försöka lyssna på mitt nya T.


Åsså bjuder jag på en bild från min mindre bra hundägar-sida. Jag och Eskil i soffan förra veckan då jag låg sjuk.


Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Ja vi ska såklart leja bort allt eftersom det både är tapetsering och golvläggning och vi ids bara inte hålla på i flera veckor när ett proffs gör det på ett par timmar =) Jag bara älskar de med stjärnor på!! =)

2011-10-31 | 20:26:20
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
i min lilla lilla värld skrev:

hahaha Klockrent budskap

2011-10-31 | 20:45:01
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback